logo
Bienvenido visitante. Para activar todas las funcionalidades, por favor Iniciar sesión o Registrarse.

Aviso

Icon
Error

Opciones
Ir a la última publicación
ncsn631c  
#1 Publicado : lunes, 23 de mayo de 2022 6:44:01(UTC)
ncsn631c

Posición: Newbie

Grupos: Registered
Registrado: 23/05/2022(UTC)
Mensajes: 3

UserPostedImage
Dette par viser et friskt redesign som en del af adidas' forpligtelse til kun at bruge køb adidas sko billigt genanvendt polyester i 2024. Med en vegansk overdel og en ydersål lavet af gummiaffald har de stadig en ikonisk stil, de er bare lavet med planeten i tankerne.

adidas’ Stan Smith er et ikon. Det er tidløst. Det er simpelt. Det er helt rigtigt. adidas stan smith tilbud mænd Three Stripes ser på fremtiden snarere end fortiden med dette par. Den helt sorte overdel er lavet af syntetisk, delvist genbrugt læder, der giver et nik til mærkets øko-mindede etos. Parret er komplet med en gummisål og matchende sort branding til hælen for en slank finish.

I 80'erne og 90'erne slog skoen verdensrekorder for salg, før den oplevede et fald i popularitet. Adidas genudgav skoen i 2014 med nogle små aroundselect modifikationer, men skoen var stort set den samme: hvid med en grøn pude på bagsiden, hvor der står "Stan Smith" under logoet, og en tynd pløs med Stan Smiths skitserede portræt og signatur , begge i grøn, øverst over snørebåndene.

Selvom det klassiske design af den originale Stan Smith kun kom i grønt, kommer skoen nu i en række stilarter og designs. Adidas og Stan Smith har adidas sko mænd blå samarbejdet med mange kunstnere, berømtheder og sager for at bringe nyt til sneakeren, mens de stadig holder den klassisk! Klik igennem nedenfor for at tjekke nogle af dem ud, som alle er tilgængelige til køb nu - klik blot på din yndlingsstil, og det vil tage dig til forhandlersiden!

https://www.aroundselect.com/
Usuarios navegando este tema
Salto de foro  
No puedes iniciar nuevos temas en este foro.
No puedes responder a temas en este foro.
No puedes eliminar sus temas en este foro.
No puedes editar sus temas en este foro.
No puedes crear encuestas en este foro.
No puedes votar las encuestas en este foro.