logo
Bienvenido visitante. Para activar todas las funcionalidades, por favor Iniciar sesión o Registrarse.

Aviso

Icon
Error

Opciones
Ir a la última publicación
ncsn631c  
#1 Publicado : lunes, 23 de mayo de 2022 6:42:11(UTC)
ncsn631c

Posición: Newbie

Grupos: Registered
Registrado: 23/05/2022(UTC)
Mensajes: 3

UserPostedImage
Det här paret visar upp en fräsch nydesign som en del av adidas åtagande adidas skor svarta att endast använda återvunnen polyester till 2024. Med en vegansk ovandel och en yttersula gjord av gummiavfall har de fortfarande en ikonisk stil, de är bara gjorda med planeten i åtanke.

Adidas Stan Smith är en ikon. Det är tidlöst. Det är enkelt. Det är helt rätt. Men Three Stripes blickar mot framtiden, snarare än det förflutna, med detta par. köpa adidas stan smith Den helsvarta ovandelen är tillverkad av syntetiskt, delvis återvunnet läder som ger en nick till märkets miljövänliga etos. Paret är komplett med en gummisula i gummi och matchande svart märke till hälen för en elegant finish.

På 80- och 90-talen slog skon världsrekord i försäljning innan den upplevde en nedgång i popularitet. Adidas återsläppte skon 2014 med några små rea-skor modifieringar, men skon var i stort sett densamma: vit med en grön pad på baksidan där det står "Stan Smith" under logotypen, och en tunn plös med Stan Smiths skissade porträtt och signatur , båda i grönt, högst upp ovanför snören.

Även om den klassiska designen av originalet Stan Smith endast kom i grönt, kommer adidas skor dam rosa skon nu i ett antal stilar och mönster. Adidas och Stan Smith har samarbetat med många artister, kändisar och saker för att tillföra en nyhet till sneakern, samtidigt som den fortfarande är klassisk! Klicka igenom nedan för att kolla in några av dem, som alla är tillgängliga att köpa nu - klicka bara på din favoritstil så tar du dig till återförsäljarsidan!

https://www.rea-skor.com/
Usuarios navegando este tema
Salto de foro  
No puedes iniciar nuevos temas en este foro.
No puedes responder a temas en este foro.
No puedes eliminar sus temas en este foro.
No puedes editar sus temas en este foro.
No puedes crear encuestas en este foro.
No puedes votar las encuestas en este foro.