logo
Bienvenido visitante. Para activar todas las funcionalidades, por favor Iniciar sesión o Registrarse.

Aviso

Icon
Error

Opciones
Ir a la última publicación
xglyyf1b  
#1 Publicado : jueves, 5 de mayo de 2022 4:42:15(UTC)
xglyyf1b

Posición: Newbie

Grupos: Registered
Registrado: 05/05/2022(UTC)
Mensajes: 3

UserPostedImage
Draag deze 's nachts en je bent in stealth-modus, maar als je wordt onthuld Air Jordan Schoenen Heren door de maanverlichte hemel? Je kicks komen overeen met wat je hierboven ziet. Zittend onder een geheel zwart suède bovenwerk en tussen een witte tussenzool.

Een zwart-wit gespikkeld haaientandontwerp langs de tussenzool lijkt op de nachtelijke hemel en zijn sterren. Een ijzige buitenzool maakt de look compleet Air Jordan 5 Low Golf Tie Dye en herinnert aan de OG-plaats van de sneaker in de geschiedenis - de Air Jordan 5 was de eerste Jordan-merksignature-sneaker met een doorschijnende zool.

Elk nieuw seizoen maakt Jordan Brand indruk met hun exclusieve aanbod voor dames.stijlgowhere Vakantie 2021 is zeker geen uitzondering, want de Air Jordan 5 is gekleed in een "Blue Bird"-kleurstelling en zal zeker een hit worden bij het grote publiek. Net als dat van de "University Blue"-paren uit het verleden, is het bovenwerk overspoeld met een aantal koele tinten.

Een licht aquablauw bedekt de suèdes van het bovenwerk, waardoor elk paneel een enigszins bevroren look krijgt. Dezelfde tint wordt gebruikt langs Air Jordan Schoenen Korting de veters, oogsteunen en kooien, terwijl de onderstaande tooling een driekleurige overvloed biedt met donkere alternatieven, ijzige zolen en een veel neutralere grijze afwerking. De tong komt dus min of meer overeen met de laatste, hoewel hij dat doet met een metaalachtige glans.

https://www.stijlgowhere.com/


Usuarios navegando este tema
Salto de foro  
No puedes iniciar nuevos temas en este foro.
No puedes responder a temas en este foro.
No puedes eliminar sus temas en este foro.
No puedes editar sus temas en este foro.
No puedes crear encuestas en este foro.
No puedes votar las encuestas en este foro.