logo
Bienvenido visitante. Para activar todas las funcionalidades, por favor Iniciar sesión o Registrarse.

Aviso

Icon
Error

Opciones
Ir a la última publicación
Richar139  
#1 Publicado : sábado, 14 de agosto de 2021 9:39:39(UTC)
Richar139

Posición: Newbie

Grupos: Registered
Registrado: 14/08/2021(UTC)
Mensajes: 0

Adidas Stan Smith Heren
UserPostedImage

Paris' Colette is naar de adidas Originals colab-plaat gestapt om een ​​ingetogen swing te maken op de rechtbankklassieker en onlangs herrezen Adidas Stan Smith Sale. Trouw aan alle dingen Colette, het silhouet heeft een geheel witte basis met een beetje Colette Blue dat van het hiellipje, de teen en de tongdetails springt. Dit is een beperkte release met slechts 100 paar die naar de detailhandel gaan, dus spring er het beste naar als je geïnteresseerd bent.

Het Belgische modemeesterbrein Raf Simons voegt zich bij het legioen van Adidas Stan Smith Dames en brengt de tennisklassieker naar nieuw designgebied. Het zou je vergeven kunnen worden dat je dit helemaal niet als een Adidas Stan Smith Goedkoop herkent, een verfstreep snijdt door het midden en het is behoorlijk desoriënterend. Is dat het verschil met de Raf-editie van de reguliere Stans? Ja, maar dat is niet het grote verschil, de kicker hier is de dikke klittenband die de veter vervangt.

Een weinig bekend en nu zelden gezien detail van enkele vintage versies van de Adidas Stan Smith Heren wordt teruggebracht met deze nieuwste release van de iconische tennissneaker. Eén blik en je kunt waarschijnlijk raden wat het is: de toegevoegde naam "Stan Smith" in goudfolie op de zijkant van elke schoen. De constructie van deze nieuwe versie komt ook overeen met de vintage paren, met een dunnere tong en premium leer, waardoor de schoen er veel meer uitziet als in de jaren 80.
Usuarios navegando este tema
Salto de foro  
No puedes iniciar nuevos temas en este foro.
No puedes responder a temas en este foro.
No puedes eliminar sus temas en este foro.
No puedes editar sus temas en este foro.
No puedes crear encuestas en este foro.
No puedes votar las encuestas en este foro.