logo
Bienvenido visitante. Para activar todas las funcionalidades, por favor Iniciar sesión o Registrarse.

Aviso

Icon
Error

Opciones
Ir a la última publicación
ymzkhsgy  
#1 Publicado : lunes, 19 de julio de 2021 2:09:37(UTC)
ymzkhsgy

Posición: Newbie

Grupos: Registered
Registrado: 19/07/2021(UTC)
Mensajes: 0
Ubicación: https://www.nmdsize.com/

UserPostedImage


Nike Sportswear forbereder sig på at lancere deres nyeste modeller til forårssæsonen, som outletfoots.com inkluderer denne kvinders eksklusive udgave af React Vision. Påklædt i farveskema Barely Green, Crimson Tint og Ivory. Denne Nike React Vision har en lysegrøn overdel med creme og lyserøde overlays på tværs af tungen, hælen og den gennemsigtige ydersål. Lilla kontrasterende accenter oven på en White React-sål fuldender designet.


At tage på lignende Nike Sko Herre Sort farvepaletter som det khaki / pastelgrønne par, som vi kiggede på i sidste uge, er denne "Pale Ivory" gengivelse af Nike React Vision. Kvindernes gengivelse af Nike React Vision bliver overtrukket i forskellige hvide nuancer på overdelen, der inkluderer Pale Ivory, Coconut Milk og Pearl White. Sneakeren har en åben meshkonstruktion med læder og nubuck overlays. Forskellige nuancer af orange ses derefter på branding, tunge og hæl og en del af React mellemsål / ydersål.


I lighed med adskillige Nike React Vision Grå/Crimson Tint tidligere set muligheder, forkæler det kommende par sig i en lys tone på tværs af sin ultra-åndbare mesh-base. Swoosh-konturer leverer skarp semi-fluorescerende grøn kontrast, som også vises i skoens trækflig og gummiforstærkning over Nike React-dæmpningen. Fremspringende hælstrukturer og skumværktøj under fødderne afrunder den forårsklare æstetik i en off-white nuance, der gør det muligt for den ledsagende grønne farve at svælge meget mere i rampelyset.


React Vision er en del af Ny Trend Nikes D / MS / X-linje, der udvider sit sortiment med denne nye kvinders "Siren Red" -farve. Klædt i en Summit White, Siren Red, Desert Moss og Ironstone farveskema. Denne Nike React Vision har en sømløs overdel i mesh parret med konturerede swooshes, ruskindsøjleoverlejringer og kontrasterende accenter overalt. D / MS / X branding på tungen trækker tappene og indlægssålerne ovenpå en React polstret sål fuldender designet.


https://www.outletfoots.com/
Usuarios navegando este tema
Salto de foro  
No puedes iniciar nuevos temas en este foro.
No puedes responder a temas en este foro.
No puedes eliminar sus temas en este foro.
No puedes editar sus temas en este foro.
No puedes crear encuestas en este foro.
No puedes votar las encuestas en este foro.